Retourzending

Retouren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, dan kun je ongebruikte artikelen tot 14 dagen na ontvangst retour melden. Eveneens heb je 14 dagen om je retour terug te sturen. Artikelen dienen in de originele en ongebruikte staat te zijn. Verstuur de artikelen als het kan in de originele verpakking, of een andere verpakking die er voor zorgt dat de artikelen onbeschadigd blijven.

– Meld je retourzending bij ons aan via e-mailadres: klantenservice@lifefashion.nl alvorens het pakket aan ons te versturen. Hierbij graag het ordernummer en het betreffende artikel vermelden.

– Retouren kunnen voldoende gefrankeerd terug worden verstuurd naar het volgende adres:

Life Fashion

Grote Sloot 342

1751 LK Schagerbrug

Na ontvangst en controle van je retourzending storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk binnen 14 dagen terug op je rekening.

Mocht je verder nog vragen hebben of suggesties, je kunt ons altijd mailen klantenservice@lifefashion.nl We zullen je e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wettelijke registratie en VAT nummer

www.lifefashion.nl en de Life Fashion Webshop, gelegen te Schagerbrug op de Grote Sloot 342, staat geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nr. 64660397. Het BTW nummer is NL001901688B46