Je kunt rugklachten door het dragen van een Skinny jeans krijgen

Dit verwacht je bij het dragen van hoge hakken, maar toch niet bij het dragen van een Skinny jeans.

Onderzoek van de Britse Chiropractic Association toont aan dat de hippe mode musthaves een negatieve invloed kunnen hebben op ons lichaam. Te grote tassen, jassen met een grote capuchon en hoge hakken, goed is het allemaal niet. Bovenaan staat toch de skinny jeans. Skinny jeans zorgt ervoor dat onder andere de heupen en knieën zich niet vrij kunnen bewegen’, aldus chiropractor Tim Hutchful. ‘Daardoor nemen we een stijve houding aan die slecht kan zijn voor onze rug’. Je lichaam heeft van nature een soort schokdempers, door de te strakke broek kun je niet meer mee veren met bewegen. hierdoor komt er druk op de gewrichten te staan. Draag je elke dag een skinny jeans? Dan is het wellicht toch beter om wat af te gaan wisselen. Een beter excuus kun je dus nu niet meer hebben, bij het dragen van die heerlijke jogging broek!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten